08 Juillac – L’ Hiver, 4+ personen, privé zwembad met alarm, Wifi.

In het zuidelijke gedeelte van de Dordognevallei, ligt het vrijstaande maison de campagne l’Hiver, met open tuin,beschutte terrassen en prive zwembad tussen de wijnvelden en notenboomgaarden, in het landelijk gelegen dorpje Juillac.

Dit bestaat uit vijfentwintig individuele huizen die o.a. worden bewoond door franse boeren. Het ligt slechts enkele km’s van de idyllische plaatsjes St.Pompon en Daglan.

Hier vindt u restaurants, cafeetjes, de bakker, slager, kleine supermarkt, postkantoor en in St Pompon een goede apotheek.

Binnen een straal van 15 km vindt u verschillende beroemde kastelen als die van Castelnaud, Beynac en Les Milandes. Iets verderop langs de rivier de Dordogne ligt het plaatsje La Roque Cageac.Ooit gekozen tot de mooiste plaats van Frankrijk; en als u er bent geweest dan begrijpt u waarom.

Gedetailleerde informatie:

L’Hiver (vernoemd naar de eigenaar) bestaat uit een gerenoveerd oud en nieuw gedeelte dat met oog voor detail is ingericht.

Het oude huis bestaat beneden uit een grote, comfortable open leefruimte, waarin een woonkamer met o.a houtkachel/open haard en Sat.TV, goed geoutilleerde keuken en gezellige eetkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het gedeeltelijk overdekte terras.
De keuken beschikt o.a over kk/vriezer, gasstel/oven, magnetron, Senseo koffie-app, etc.). Verder is er een badkamer met bad/douche, wastafel & WC. De trap leidt naar een vide met buro en achtergelegen 2 pers. slaapkamer.

Nieuwe gedeelte: entree met aparte WC, grote douchekamer met douche / wastafel en ingebouwde wasmachine. De masterbedroom heeft een groot bed met bijpassend ameublement en TV.
Het gedeeltelijk overdekte terras met BBQ, tuinset en ligbedden en de tuin – met prachtig zwembad (5x10m) – liggen vrij en grenzen aan weilanden en notenboomgaard. Het zwembad is vanaf het terras te zien en beschikt over een alarm dat afgaat als tijdens uw afwezigheid een kind in het water valt.

Verder aanwezig: dekbedden, kussens, boeken,CD’s, (kinder)DVD’s, spelletjes, electrische verwarming in elke kamer, stofzuiger, babybed/bad/stoel.
NB. Een 5e persoon (ook als het een kind of baby is) is alleen na overleg toegestaan. Hiervoor is een kinderbedje of logeerbed aanwezig.

Prijzen in €
Van zaterdag tot zaterdag
Laag seizoen     €580
Midden seizoen
Juni & Sept     €680
Hoog seizoen
Juli & Aug     €1090

Eindschoonmaak (75 € ) verplicht.

Geen huisdieren toegestaan.
Aantal personen     4+
2 persoons slaapkamer     2
Logeer bed     1
Badkamer     1
Douchekamer     1
Toilet     2
Woonkamer/open keuken     1
Wasmachine     1
Magnetron     1
Koelkast/Vriezer     1
Openhaard/Houtkachel     1
Internet     1
Sat TV     2
DVD Player     2
Babybed/Kinderstoel     1
BBQ     1
Ligbed     4
Tuin set     2
Zwembad     5 x 10
Rivier     5 km